عزیز دل، من متوجه نمیشم دقیقا به کجای مساله به مشکل برخوردی!
1- بروشورهای موجود در بازار دچار مشکل هستند یا مادربوردهای درون بروشور اشتباهن؟ که لازم به ذکره احتمال اینکه آواژنگ بخواد همچین اشتباهی کنه صفره! چون کاملا تخصصی روی مادربورد گیگابایت داره کار میکنه.
2- شما مدل مادربوردهای چاپ شده توی بروشور های گیگابایت رو پیدا نکردی یا مادربوردهای چاپ شده توی بروشور رو تو بازار پیدا نکردی؟
3- کالاهایی که آواژنگ داخل بروشور ها قرار داده اصله یا کالا هایی که به قوله آقای فریدون که داخل جعبه ، مادربورد دیگری قرار داده شده فیکه؟
من پیشنهاد میدم این سوالات رو روشن کنی. که لااقل به خودت واسه خرید خوب کمک کنی
چون به هیچ وجه هیچ برندی نمیتونه بخواد توجیه بکنه این مساله رو که روی یه مدل خاص بیاد بدون اینکه حداقل با چاپ روی جعبه مادربورد هم به فروشنده و هم به خریدار اطلاع رسانی کنه این کار رو انجام بده ! چون عملا کلاه برداری و سوء استفاده از اعتماد خریدار محاسبه میشه و بــه هیــچ عنوان قابل توجیه نیست. من شخصا به آواژنگ در این مورد اعتماد کامل دارم چون سالها رو این موضوع کار کرده. و این مورد صرفا اشتباه چاپی بوده.
گیگابایت قطعا بهترین تولید کننده مادربورد در دنیاست، از این رو چون مادربوردهای متوسط به پایین رو شرکت دیگری تولید میکنه امکان این هست که اشتباها روی یه مادربورد دیگه اسم یه مادربورد دیگه چاپ شده باشه! این کاملا طبیعیه که تمرکز گیگابایت روی مادربوردهای اشرافی و سود آور باشه . این نشون میده که گیگابایت چقدر هوشمندانه عمل میکنه ! بیخود بهترین تولید کننده مادربورد دنیا نیست. این رو دوست گرامی بدون!

Bookmarks